Sverige Besök nr.1

Eh kankse lika bra jag tar över denna blogg, de är mia som skriver igen!! måste ju uppdataera!
Har haft besök från sverige, det första för i sommar vi hoppas på att det ska bli många många fler. Vi tycker de är hur kul som helst. Det första blev av min kusin sofie och en kompis till henne som kom förbi och hälsade på.
De va på en liten genomresa i de fina grannlandet och självklart är geiranger värt ett besök . De firade vi med god mat, blev grillad kyckling, grönsaker och potatis i ugn. efterätt grillad banan och glass.



De va inte helt perfekt väder men vi höll oss varme med diverse flytande föda. Blev faktisk ganska mycket av den varan. Vi satt ute på altanen tills klockan vart tolv, då var det dags att fixa sovplats.
först provade sofie om verandan kunde funka för nattens behov, dock var de alldeles för kallt och hårt, vi bestämde då att slå upp tältet de hade med sig, .att slå upp ett tält när man är " driten"  är inte alls  det lättaste. de kan sofie skriva under på!!



Tältet blev tillslut uppsatt.






dagen efter!! gick roger på jobb 8:30.. bra jobbat!jag själv började 11 innan jag gick ner i butiken föröskte jag väcka tjejerna i tältet vilket va ganska svårt. en av dom ville inte alls vakna! nämner ingen vid namn!  Sa till dom att maten är serverad klockan 14:00 på nauskroa. Roger hade till dess beställt bord och en super stor och god tacopizza! vi kunde båda joina tjejerna och säga tack och hej innan de reste vidare mot nya mål!!





tack för besöket de va jätteskoj!!!
Ser verkligen fram emot nästa!!
Ni är alla hjärtligt välkommna !

Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Hej! Som sagt, kanske bäst du tar över. Ser på alla kort på fb att Roger har fullt upp ändå. Men det var riktigt trevligt att Ni fick besök, synd att dom inte stannade ett litet tag till när dom ändå hade åkt så långt. Då hade du kanske kunnat visa dom lite fina ställen upp i bergen. Men man får vara glad för det lilla. Som sagt JÄTTEKUL att dom kom. Massor av kramar från Djurmo

2010-06-23 @ 23:00:15
Postat av: Linda

Alltid lika kul att det har hänt något nytt här på bloggen. Varje morgon måste jag logga in för att se vad ni har för er, och då är det ju inte så roligt att läsa det jag redan läst.

Skoj med besök, och nu får ni snart inte en lugn dag, för snart kommer väl Meta och sedan blir det vår tur=) Ska bli roligt att komma och hälsa på. Gustav har nu växt i t-shirten han fick av dig mia. Passar jättebra, så den tar vi med och använder varje dag när vi kommer=)

Ska ni fira midsommar till helgen?



Sköt om er så syns vi snart. Kramar!

2010-06-24 @ 09:03:29
Postat av: sami

Härlig utsikt från balkongen!

2010-06-25 @ 19:05:10
URL: http://samilehtonen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0