Fredags disco

Fredgen den 11 var det min och sandras tur att ta hand om fredags discot. Det vart som vanligt fullt men alla fick plats inne den här gången. Framöver så kommer det vara disco varje fredag och det är sjukt mycket folk på en ganska liten yta det är skit skoj både att jobba och parta på fredagarna.



Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Ja vet Du vad, det kan jag tro.... att Du trivs då. Har Du börjat att underhålla nåt än da ? Alltså spela o sjunga sånt som Du är bäst på. Om inte, det kommer nog. Vart kommer allt folk från på fredaskvällarna är det så mycket turister där redan ? Ha det nu fortsatt bra

2010-06-17 @ 21:45:05
Postat av: Linda

Troligtvis är 90% av folket där säsongsjobbare, och de har väl inget bättre för sig på fredagkvällarna =)

2010-06-18 @ 13:57:55
Postat av: Anonym

linda har en poäng!!!!! nästan bara säsongsjobbare. jag har legat lågt med underhållningen . men fick tag i en gitarr på en fest när jag var i fin form, och någon var god och filma allt och lagt ut det på nätet! det lät skit och jag fick många kommentarer. så kan det gå om man inte är med i matchen.... =)

2010-06-22 @ 16:23:27
Postat av: roger

linda har en poäng det är bara säsongsjobbare som kommer och festar... jag har inte underhållit så mycket ,,fick tag i en gitarr för 2 helger sedan på en fest, jag var i en hemsk form och allt blev filman och utlagt få Facebook hemska bilder och filmer. men men så kan det gå.... =)

2010-06-22 @ 16:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0