Mia på "jentetur"

Måste ha varit på fredagen den 9 Juli som jag och fyra tjejer till fyllde den röda polon och körde mot storstaden Ålesund för att få se den efterlängtade fortsättningen av Twiligth. Eclipse var det och vi hade bokat 5 platser på sena bion som började 21:15. så klockan 17 när de sista av oss var klara på jobb åkte vi de 101km till Ålesund för att se filmen!

Började med att köpa lite ”gotteri” och sedan beställde vi pizza innan vi drog oss mot bion.

Vi som bokat platser i god tid trodde vi fått 5 bra sånna! Dock va de helt fel vi satt i mitten men 3 rader från slutet och lutningen på salongen hade de inte hört talas om i norge.. de vi såg var bara en massa huvu`n. så precis när filmen drog igång smög vi framåt i salongen och fann några platser långt ut till vänster men utan några huvun i sikte. Filmen var kanon bra och vi ser alla fram emot fortsättningen.

Vägen hem blev en lång och händelserik resa. Eftersom vi inte kunde köra samma enkle väg som vi gjorde på vägen dit eftersom färjan mellan linge och eidsdal ej går om natten så fick vi köra en omväg runt stryn. Denna väg skulle ta ca: 3 timmar. Men efter lite blåljus och en pratstund med två söta ”tjejpoliser ” missade vi precis färjan i Magerholm och fick vänta 40 minuter på nästa men kring halv 5 tiden på morgonen va vi hemma igen tur att iallafall jag hade sovmorgon och började inte på jobb förens klockan 14.

Men de va en härlig tur och vi hade jätteskoj hela tiden och filmen var som sagt kanonbra! Tror dock inte jag ska på mer bio i Norge. Va en alldeles för lång resa hemmåt.


Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Förstår inte varför Ni ska vara ute o prata med poliser mitt i natten, särskilt så ni missar färjorna. Men det verkar ju trots allt som ni hade en trevlig jentetur. (Och det kan man behöva om man som du jobbar nästan varje dag) Hoppas nu att ni får det bra med alla killarna på MC. Så ses vi också snart, tror vi åker på torsdag men det blir väl lite fiske på vägen. men vi hör av oss. Puss o Kram o ha det bra

2010-07-27 @ 21:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0