Dalsnibba! 1500m.ö.h

ledig eftermiddag, så vi tog motorcykeln och körde uppåt, uppåt och uppåt. 1500meter över havet ligger en fantastiskt utsiktsplats.
Man ser ner och ut över fjorden.





När vi åkte hemåt igen stannade vi till på den berömda geirangerklippan, vid flydalen. eftersom mamma sagt till oss så gick vi inte för nära kanten, de va underbart väder trots att klockan blev mycket. Se här!



Kommentarer
Postat av: Mamma Ewa

Lydiga Barn, ibland ! Kul att Ni fick ut på en liten tur Tillsammans, ingen av Er har väl varit upp dit förut eller....? Kan tänka mej att det var väldigt fint däruppe. Sen kan jag ju också tänka mej att det var väldigt lääskkiggt att åka tillbaka nerför i alla svinger. Men det ser ju som sagt underbart ut, och vädret verkar ju inte vara som det är när jag är där,Regn, regn och åter regn. Massor av kramar från Djurmo

2010-07-06 @ 11:58:52
Postat av: Linda

Härligt ni har det med utflykter. Vad bra att ni hade fint väder när ni var upp. Det hade inte jag och erik när vi var där. Regn och blåst. Såg knappt ner till fjorden. <Vad har ni planerat för skoj när vi kommer. Ska vi handla med oss något från den där trevliga affären med grön skylt?=)



Vi har det superbra här i stugan. Jättefint väder och nä'stan inga moln. Dock har vänern en temperatur av ynka 15grader. Inte alls lika skoj. Men ni kanske inte ha just nå mer i fjorden heller?

ha det bra så hörs vi och syns snart.



Kramar!

2010-07-07 @ 12:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0